Ontbijt

Chocolate overnight oats!

Ingrediënten (voor 1 persoon):

– 65 gram havermout
– 1 banaan
– 100 ml ongezoete amandelmelk
– 10 gram cacao poeder
– frambozen

Bereiding12191394_1643614589229172_5805112674457641373_n

Prak de banaan fijn en voeg de havermout, melk en cacao poeder toch en mix dit tot een egale massa. Doe dit in een glas of een kommetje en zit dit afgedekt met vershoudfolie een nacht in de koelkast. Haal het de volgende ochtend uit de koelkast, even roeren en leg de frambozen erop, eet smakelijk!

 

Havermout pannenkoekjes met warm fruit

Ingrediënten (voor 1 persoon):

– 40 gram havermout
– 1 banaan
– 1 ei
– scheutje amandelmelk
– snufje kaneel
– 1 eetlepel honing
– 30 gram frambozen (aarbeiden, bessen, etc.)
– olie of kokosolie om in te bakken

Bereiding

IMG_20150814_082136

Het ligt eraan of je grove of fijne havermout hebt, maar mocht je grove havermout hebben maak dit dan fijn in de keukenmachine of blender. Voeg hier vervolgens de banaan en melk aan toe en mix dit tot een glad beslag. Daarna kan het ei, de kaneel en honing erbij en mix het nogmaals tot een volwaardig pannenkoekenbeslag. Verhit wat olie of kokosolie in de koekenpan en bakken maar! Verwarm de vruchten en garneer dit als saus over je havermout pannenkoekjes, heerlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s